neděle 19. března 2017

Dokud je se na co těšit.................

Můj bratr se vrátil bydlet sem , k mé velké smůle . Bojím se o své věci , že něco odnese do zastavárny , už tam odnesl dárky co dostal k vánocům , odnesl tam hry , prodal playstation a televizi a stejně neměl peníze na nájem i s tím , že dostává invalidní důchod ? Hlavně jestli mu to za to stálo , s přítelkyní chodí pořád ,sbohem spánku - ano můj bratr chrápe tak moc , že se nevyspím a to mám špunty do uší a sluchátka , sbohem klide - ten nehrozí , můj bratr poslouchá příšerné věci a kouká na hrozné reality show , sbohem jídlo - ano můj bratr mi vše sní , sbohem soukromí - už žádné mít nebudu . Vím budu tu bydlet nanejvýš půl roku , ale je to hrozné a mě to ničí a je otázka zda mě to zničí uplně ... jak napíši bakalářku , naučím se na státnice ? nevím , asi budu od ted trávit v knižnici daleko více času . On mě tak zklamal , hrozně .... už prostě nemůžu , nemůžu žehlit jeho průšvihy , mám problém s ním být v jedné místnosti , vyhrožuje , hází na mě špínu , dělá hrozný nepořádek , a mluví z cesty. Jednoduše mám strach jak to celé bude dál .
Začal se vzhlížet v nacistech , to mi ještě chybělo , myslí že Hitler byl skvělej chlap , sedí v kuchyni a kouká na nacistická videa , nadává mi že jsem žid . Nevím jak mu mám vysvětlit , že to bylo špatné a zrovna on vzhlíží k někomu kdo by ho strčil do plynu , protože on by šel mezi prvními .. jak je vůbec možné , že se tak zbláznil ... je to sním jen horší . Jeho těhotná přítelkyně mu vodá opilá ... ona čeká dítě a pije ?  tomu nerozumím .

Můj přítel je , ale moc milý , rozmazluje mě a kupuje kanelbullar  , snaží se mě rozveselit a hlavně se mnou trávit čas , abych se necítil tak frustrovaně. Už abych odjel , sním o cestě do Švédska , což je jistě poznat z mého blogu , přítel pojede se mnou a užijeme si to , chceme vidět polární záři a užít si trochu klidu , až se přestěhuji plánujeme spoustu výletů , procestovat celou scandinavii a podívat se do Warner studia v Anglii . Vždycky říkám , že dokud se má člověk na co těšit tak má motivaci žít a snažit se , je důležité mít v životě malé i velké cíle a radosti . Takže i když je to ted špatné a já si nevím rady , doufám a věřím , že brzy bude lépe a já si splním sny a nechám tyhle starosti alespon na chvilku za sebou .



2 komentáře:

  1. Můj drahý, líbí se mi tvé sny. Budu se modlit, aby se ti jeden po druhém plnily. Jednou mi o tom budeš povídat, těším se. Já na cestování nemám čas ani peníze. Tvůj bratr - to mě mrzí - co na to rodiče, přece tě nemohou nechat takto ničit???!!! Já vím, jaké mám děti a už dlouhá léta se snažím, aby mělo každé svůj pokoj, aby je ten druhý neobtěžoval. Musí to pro tebe být hrozné. Nedá se někde něco pronajmout???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi moc hodná , bohužel moje "rodiče" těžko zajímám , je mi jen jedno co cítím já , jak moc mě to ničí , jim je to jedno. Nic jiného jsem ani nečekal. Pronájem momentálně nepřichází v uvahu z finanční stránky , až dokončím vzdělání , což bude v září , tak si pronájem zařídím co nejdříve a odstěhujeme se s přítelem.

      Vymazat