neděle 1. ledna 2017

Gott Nytt År

Vánoce proběhly podle očekávání , já v jednom kole , naštvaný bratr , že nedostal co chtěl - tedy hry na playstation , které jsou příliš drahé , milující babička a uplakaná mamka štěstím z dárků .
Vánoce jsem měl letos čtvery --- jedny u babičky , další u druhé babičky , S Mignonem a s V ....
Vrátil jsem se včera z Písku po pěti hodinové cestě vlakem , v Písku mi bylo senzačně , byli jsme s V v muzeu ,psali povídku , dělali neplechu  , pekli bábovku ... tedy spoustu zajímavých věcí , dal mi spoustu nádherných dárků , ze kterých mám velkou radost . Snad i on měl z dárků radost .
Jak většina z vás ví , nejsem příznivcem silvestrovského  dne , a u mě vlastně probíhá stejně jako každý jiný den
Vám , ale přeji do nového roku jen to nejlepší . 
Já jsem měl hodně náročnou noc , kdy jsem telefonoval s bratrem a on dostal hysterický záchvat pláče a já jsem v životě nikoho nikdy neslyšel tak bolestivě zoufale plakat , rvalo mi to srdce a když si na to vzpomenu tak mě zaplaví smutek a slzy , okamžitě jsem oblékl kabát a šel za ním , když mě viděl začal znovu plakat , objímal mě  a mě ho bylo to tak líto . Nakonec jsem ho uložil do postele s pomocí jeho přítelkyně , ona totiž dovolila aby bratr pil alkohol , jak mohla , naštvalo mě to , copak neví , že když je mentálně postížený na urovni devítilétého , že nesmí pít, tvrdý alkohol už vůbec. 
Proto měl ten záchvat , dnes si pro něj jdu a jde zpátky domů , takhle to nejde , co se odstěhoval s ní jsou jen samé problémy , on chodí neštastný , nevyspalý ... hrůza . 

Nechal jsem si již před měsícem hodně zesvětlit vlasy v koncích , sbohem černá ...ted mám dvě třetiny vlasů popelavé 




Můj malinký stromek , těším se až budu mít živý 

Mějte se krásně , do nového roku jen to nejlepší a zdraví , protože to je důležité . Přeje Henrik 








1 komentář:

  1. Máš krásný stromeček, úplně stačí. I změna image se mi moc líbí. Taky pro mě Silvestr nic neznamená, je to pro mne normální všední den. A moc se mi líbí, jak jsi citlivý a starostlivý ke svému bratrovi, obdivuji tvou péči a snahu o něj. Jsi úúžasnýýýý. V novém roce ti přeji hodně zdraví, štěstí a lásky.

    OdpovědětVymazat